A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Prémium Borvacsora Kardos Gáborral

03. 23.

Budapest, Budai Gesztenyés Étterem és KávézóA Borászportál partnereként mi is csatlakozunk a Tokaji Március hónaphoz, így az eseménysorozat elemeként ezúttal Kardos Gábort ifjú borászt látjuk vendégül március 23-án.

 

A családi pincészetet ketten alapították édesapjával, aki azóta a szőlész-, Gábor pedig a borász és kereskedő feladatát látja el. Filozófiája, hogy a szőlő természetes szépségét a lehető legkevesebb beavatkozással töltse palackba. A juni borászok egyik alapító tagjaként borait évek óta kiemelt figyelem övezi többek közt a DiVinoban való szereplésének köszönhetően. Tokaj- Hegyalján 3 hektárnyi mini gazdaságból építkezve a dűlő-szelektált fajtaboroktól a könnyed nyári hűsítőkig számos izgalmas bort és pálinkát készítenek. 35 és 50 éves tőkékről szüretelve legfontosabb dűlőik a Betsek, Padihegy és Nyúlászó.


Miért épp Tokaj?

 

A talaj, klíma és szőlőfajták ehhez hasonló egymásra találása szinte példa nélküli. Bátran lehet nevezni a világ egyik legkülönlegesebb bortermő vidékének, ahol az édes borok mellett immár világszínvonalú száraz fehér borok készülnek.
Az eseményre a már tőlünk megszokott minőségben hatfogásos menüsorral készülnek, melyet kifejezetten egy - egy bor mellé komponál Janek Gábor séf.


 

Időpont: Március 23, csütörtök 19:00. Bővebben.

 

A borvacsorán kívül az idei Magyar Borok Bálján is találkozhatsz velük. Az estén két fogást tálalunk Szepsy és Takler borokhoz 20 órától, továbbá 21 órától kóstolhatsz is ételeket a standjuknál. Ha szeretnél az éttermen kívül is találkozni velük egy különlegesen exkluzív eseményen, a jegyekért kattints ide.

Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!