St. Andrea borvacsora az Astoriában
Budapest, Café Astoria Restaurant
Izgalmas borvacsorával várja a minőségi gasztronómia híveit a Café Astoria Restaurant, ahol rendkívüli borok, 5-fogásos gourmet menü és a 104 éves, csodálatos hangulatú Astoria találkozik egymással.
Június 8-án Lőrincz György borai párosulnak Lakatos Tímea vezető séf ételkölteményeihez.
Lakatos Tímea, a Café Astoria Restaurant vezető séfjének neve garancia a kulináris élményekre. Az első hazai Michelin csillagos étterem, a Costes korábbi meghatározó személyisége ezúttal az egri St. Andrea Szőlőbirtok és Pincészet, 2014 & 2015 év pincészete (Borigo Magazin) boraira hangolt fogásokkal várja a gourmandokat.
A St. Andrea Szőlőbirtokon olyan egyedi, minőségi borokat készítenek, amik csak az Egri Borvidéken születhetnek meg. Boraik természetes, hagyományos eljárással készülnek. A szeretet, az elhivatottság vezérli utukat. Törekszenek a jónak gyakorlására.
Gourmet menü és borok Lőrincz György borász személyes kalauzolásával
Kecskesajt friss fügével
Boldogságos Grand Superior 2016, St. Andrea
Pácolt, citrusos fogas füstölt fürjtojással, diós kenyérrel és kaporolajjal
Örökké 2016, St. Andrea
Erdei gomba velouté szárnyasmáj raviolival
Csakegyszóval Pinot Noir 2016, St. Andrea
Marhapofa lila burgonyapürével, zöldspárgával, bébi répával és Cabernet mártással
Hangács Bikavér 2015, St. Andrea
Bodzás parfait álom ropogóssal
Kadarka Brut Nature pezsgő 2015, St. Andrea
Házi bonbon meglepetés
12.900 Ft / fő
Az árhoz 10% felszolgálási díjat számítunk fel.
Információ és asztalfoglalás
Telefon: +36 1 889 6022; E-mail: astoria.restaurant@danubiushotels.com
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!