A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Szarvasgomba-vacsora az Émile-ben

02. 03.

Budapest, Émile Étterem



A konyha fekete gyémántja, a szarvasgomba köré épülő vacsorán nem csak a kulináris élményeknek adhatjuk át magunkat, hanem tudásunkat is gazdagítjuk. A szarvasgomba csodáját Szakács József, Magyarország egyik legismertebb szarvasgomba „vadásza” és hódolója mutatja be.

 

A menüt Kövér Gergely chef és Jóvér Ferenc sous-chef álmodta meg, míg a desszertet László Tamás cukrászvezető készíti. 

A vacsoraesten a fogások között bemutatják a hazai és nemzetközi földeken található szarvasgombákat, azok különlegességét, bujaságát, izgalmát. 

Menü:

Welcome: Sauska Pezsgő Extra Brut Tokaj
Sajtos és magvas stangli a Gerbeaud pékségből

Amuse bouche

Kacsamáj krém, szarvasgombavajas kacsa jus –vel
Holdvölgy – Meditation Furmint, Tokaj 2009

Gombatea, szarvasgomba keksz 

Szarvasgombás tengeri süllő, parázson sült burgonyarögök, tojás mártás, szarvasgomba vinaigrette N.A.G. – Veresföld Chardonnay, Mátra 2013

Szarvas, cékla, csicsóka, szarvasgomba 
Bock – Syrah, Villány 2012

Szarvasgombás vargánya fagylalt
Balla Géza – Kadarisszima, Ménes 2013

Petits fours

 


Dátum: 2016. február 3. szerda, 19 óra
Ár: 24 900 Ft, mely tartalmazza az étel- és borsort, az ásványvízfogyasztást, kávét, 27% Áfa-t és 14% szervízdíjat.


Dress-code: semi-formal

Asztalfoglalását az emile@emile.hu e-mail címen vagy a 06-30-585-0602 telefonszámon várják. 

 

Facebook-esemény


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!