Szarvasgomba-vacsora az Émile-ben
Budapest, Émile Étterem
A konyha fekete gyémántja, a szarvasgomba köré épülő vacsorán nem csak a kulináris élményeknek adhatjuk át magunkat, hanem tudásunkat is gazdagítjuk. A szarvasgomba csodáját Szakács József, Magyarország egyik legismertebb szarvasgomba „vadásza” és hódolója mutatja be.
A menüt Kövér Gergely chef és Jóvér Ferenc sous-chef álmodta meg, míg a desszertet László Tamás cukrászvezető készíti.
A vacsoraesten a fogások között bemutatják a hazai és nemzetközi földeken található szarvasgombákat, azok különlegességét, bujaságát, izgalmát.
Menü:
Welcome: Sauska Pezsgő Extra Brut Tokaj
Sajtos és magvas stangli a Gerbeaud pékségből
Amuse bouche
Kacsamáj krém, szarvasgombavajas kacsa jus –vel
Holdvölgy – Meditation Furmint, Tokaj 2009
Gombatea, szarvasgomba keksz
Szarvasgombás tengeri süllő, parázson sült burgonyarögök, tojás mártás, szarvasgomba vinaigrette N.A.G. – Veresföld Chardonnay, Mátra 2013
Szarvas, cékla, csicsóka, szarvasgomba
Bock – Syrah, Villány 2012
Szarvasgombás vargánya fagylalt
Balla Géza – Kadarisszima, Ménes 2013
Petits fours
Dátum: 2016. február 3. szerda, 19 óra
Ár: 24 900 Ft, mely tartalmazza az étel- és borsort, az ásványvízfogyasztást, kávét, 27% Áfa-t és 14% szervízdíjat.
Dress-code: semi-formal
Asztalfoglalását az emile@emile.hu e-mail címen vagy a 06-30-585-0602 telefonszámon várják.
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!