A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

SZARVASGOMBÁS GOURMET EST MAKK NORBIVAL

02. 22.

Szekszárd, Bodri Pincészet



Ínycsiklandó fogásokkal készülnek a februári borvacsorára!

 

SZARVASGOMBÁS GOURMET EST MAKK NORBIVAL

 

A program 18:00-tól indul. Borvacsora: 19:30

 

Füstölt pisztráng terrine zöld almával, szarvasgombás csuka kaviárral
Szekszárdi Olaszrizling Válogatás „Faluhely” 2014
 
Burgonyakrémleves szifonból mangalica sonkával
Szekszárdi Siller „Civilis” Cuvée 2016
 
Báránygerinc szardellás rizottóval, kelbimbóval, TRUFFLE  pesztóval
Pinot Noir Válogatás „Faluhely” 2015
 
36 órát szarvasgomba olajban sous vide-ált marhapofa töltött burgonyával, OPTIMUS mártással, borjúmiriggyel
Szekszárdi ”Optimus” Cuvée 2015
 
Fehércsokoládé-hab fehér szarvasgombával, kecskesajttal és bazsalikommal
Szekszárdi Olaszrizling „Bodritis” 2015
 

A vacsora ára: 15 000 Ft
Zenét szolgáltatja: LONG STEP akusztikus zenekar
A rendezvény alatt korlátlan fogyasztási lehetőséget biztosítunk „Rozi” Rozéból és Bodri szódából.
Fizetés módja: Helyszínen


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!