Újbor Vacsora az Araz Étteremben
Budapest, Araz Étterem
Barka Áron Chef de Cuisine azon nemes feladatra vállalkozott, hogy Magyarország több borvidékéről az idei újbor terméshez különleges és harmóniában tökéletesen passzoló ételsort párosítson. Az izgalmak fokozása végett ezen estén az ARAZ-ban a borkészítés hagyományait őrző méltán világhírű franciaországi Beaujolais Nouveau-t is megkóstolhatják.
Időpont: 2015. november 26. (csütörtök) 19:00
Menü
Dúzsi Fürtike 2015. Szekszárd
Pácolt, érlelt vörös márna öreg balzsamecettel
Figula Zenit 2015. Balatonszőlős
Kacsamáj bonbon magvas kaláccsal és körtelekvárral
Nyakas Irsai Olivér 2015. Tök
Karalábékrémleves bodzás galuskával
Takler Pinot Noir Rozé 2015. Szekszárd
Füstös szalonnába göngyölt fogas derék csicsókapürével, vajmártással
Beaujolais Nouveau 2015. Franciaország
Marhapofaragu szőlős házi tésztával és sütőtökhabbal
Lelovits Portugieser 2015. Villány
Mandula olajon sült libamell gesztenye tallérral és csipkebogyó szósszal
Vylyan Bogyólé 2015. Villány
Karamellizált vörösáfonya parfait fehércsokoládé-habbal
Ár: 11.990 Ft/fő
A számla végösszegéhez 10% szervízdíjat számolnak fel.
A parkolás ingyenes a Nyár utcai mélygarázsban.
A korlátozott férőhely miatt asztalfoglalás szükséges hétfőn 19:00-ig. Érkezés: 18:50-ig.
Asztalfoglalás
Telefon: +36 1-815-1100
E-mail: araz@araz.hu
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!