A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Az 5 legolvasottabb cikkünk márciusban

Tokaj továbbra is vezető téma

2018-03-31 | Geri Ádám


Az 5 legolvasottabb cikkünk márciusban

Márciusban egy rendezvényhez kapcsolódó, ám önmagukban is rendkívül tanulságos cikkek vitték a prímet a Vinoport havi olvasottsági adatai szerint.


Címlapfotó: Benkő M. Fanni

 

Az olvasottsági adatok alapján egyértelmű, hogy márciust Tokaj tematizálta. A Tokaji Március programsorozat kapcsán megjelent cikkeink közül három is az első ötben végzett.

 

 

Az eseményt megelőzően interjút készítettünk a rendezvényen előadó Demeter Zoltán borásszal, aki szerint Tokaj nemzeti ügy. A beszélgetés során elárulta azt is, van-e kedvenc Demeter bora. Szintén részt vett boraival a kóstolón a Disznókő Pincészet és Mészáros László birtokigazgató, aki a borászat első negyedszázadáról, a borvidék 90-es évekbeli nehézségeiről, és a sorsfordító 1993-as évről mesélt.  Szintén ide kapcsolódik a kóstolót megelőző hagyományos Winelovers Tokaji Teszt, amire az olvasók ugyancsak szép számmal kattintottak. Nem is csoda, mert a verseny komoly meglepetéseket (is) hozott.

 

Persze Tokajon túl is volt élet márciusban, érdekes módon két februári eseményhez kapcsolódó, márciusban megjelent cikk került még a legolvasottabb írásaink közé. Igaz, abban semmi meglepő, hogy a Magyar Borok Báljáról szóló, fényképekkel és videóval dúsított beszámolónk népszerűnek bizonyult.

 

Örömteli, hogy a másik viszont egy „hard core” szakmai cikk, amelyben Dr. Zsófi Zsolt, az Eszterházy Károly Egyetem egri Szőlész-Borász Tanszékének vezetője arról mesél, micsoda lehetőségeket kínál a négy campus egyesülésével létrejött észak-magyarországi egyetemen a magyar borok számára.Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!