A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Etyek újra kinyitott

Májustól minden hétvégén Etyeki Piknik Light

2020-05-21 | Vinoport


Etyek újra kinyitott

Bár az újabb klasszikus Etyeki Piknikre szeptemberig várni kell, a szervezők – a szabályokat betartva – már mostantól kiváló programokat kínálnak.


A szabályokat betartva már működhetnek a vendéglátóhelyek, így az etyeki Gasztrosétány hétvégenként nyitott pincékkel várja vendégeit.

 

Etyeki Piknik Light néven minden hétvégén nyitott pincékkel várják vendégeiket az etyeki Gasztrosétány pincéi, présházai, sonkásai, vendéglátói.

Az ízek, a csodás miliő és a barátságos hangulat mint mindig, most is adott, de továbbra is körültekintőnek kell lenni és a szabályokat persze be kell tartani. Ennek érdekében a szervezők a Magyar Turisztikai Ügynökség Covid-kézikönyve alapján elkészítették a Piknik Light Kódexet is, hogy a szabályok egyszerű és megnyugtató formában is a vendégek rendelkezésére álljanak.

 

 

Az egyes pincék nyitva tartásáról érdemes előre tájékozódni, amihez kiváló segítséget nyújt az e-tyek alkalmazás és a Piknik közösségi médiás oldala. Etyeken azonban nem csupán borozni érdemes és ha kirándulni vágyunk vagy egyszerűen csak gyalog túl messze vannak egymástól a meglátogatni kívánt pincék, akkor máris két legyet üthetünk egy csapásra, ha egy e-bike túrát szervezünk a családnak. Az alkalmazás ebben is segítségünkre van, pár kattintással foglalhatunk magunknak elektromos paripát.

 

A szervezők reményei szerint az Őszi Etyeki Pikniket szeptember 5-6-án már az eredeti formájában, igazi szüreti mulatságként rendezhetik meg.

 

További információk

facebook.com/etyekipiknik

instagram.com/etyeki_piknik

etyekipiknik.huMinitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!