A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Így leszek borszakértő - a blogsorozat újabb része jelent meg a Borászportálon

2021-11-22 | (X)


Így leszek borszakértő - a blogsorozat újabb része jelent meg a Borászportálon

Blogírónk tíz részes sorozatban csinál kedvet a WSET 3 kurzusra való jelentkezésre, és bemutatja a teljes tanulási folyamatot egészen a vizsgáig. Célja, hogy bebizonyítsa: különösebb tehetség és adottság nélkül mindenkiből lehet borszakértő.


A WSET 3 kurzus azoknak szól, akik a borokról mélyebb ismereteket szereznének, és erről nemzetközileg elfogadott elismerést is kapnak.

 

Blogírónk a 10 részes WSET 3-at bemutató sorozat első részében mesélte el, hogyan jutott arra az elhatározásra, hogy jelentkezik, ill. megismerhettük a WSET képzési rendszert.

 

A sorozat második részét az az apropó adta, hogy megérkezett a WSET 3 Study pack, vagyis a kurzus teljes tananyaga, amit - mint megtudtuk - érdemes előre elkezdeni feldolgozni, hogy a kurzuson már nagyobb hangsúlyt fektethessünk a gyakorlati vagyis kóstolási tapasztalatok megszerzésére.

 

"Azt hiszem, senkit nem lepek meg azzal ha azt mondom, ez lesz a kurzus valószínűleg legnagyobb szakmai kihívása!" - írja Szymczak Vince blogíró. De vajon a tananyag melyik részére gondolt? Szeretném megtudni.

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!