A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Koccintson a legjobb magyar borászokkal!

Borászok Borásza Kóstoló Kör idén is

2020-01-30 | Vinoport


Koccintson a legjobb magyar borászokkal!

Második alkalommal rendezi meg a Borászok Borásza Kóstoló Kört a díjat gondozó Vinum Praemium Alapítvány! Az egyedülálló eseményen a Kárpát-medence 50 legjobb borásza (azaz a díj jelöltjei), valamint az eddigi győztesek tartanak kóstolót, amelynek második fele nyilvános, így a szerencsések együtt koccinthatnak a legjobbakkal!


Az alapítvány a tavalyi nagy siker után idén is megrendezi azt az egészen egyedülálló sétáló kóstolót, amelyen az 50 legjobb magyar borász, plusz a Borászok Borásza díj eddigi nyertesei gyűlnek össze március 7-én Budapesten, hogy egymás tételeivel közelebbről is megismerkedhessenek és értékeljék azokat. Igen ritka az ilyen alkalom, amikor hazánk összes régiójából a legjobbak találkozni tudnak és eszmét cserélhetnek, kóstolhatnak.

 

 

Az esemény a különleges kóstolási élmény mellett része a Borászok Borásza választási mechanizmusának is, hiszen részben ezen kóstolások alapján döntik majd el, hogy idén ki lesz a Borászok Borásza, a jelöltek ugyanis itt adják le első körös szavazataikat. Minden borász legfeljebb három, a pincészetet leginkább jellemző tétellel mutatkozhat be. A Kóstoló Kör délelőttjén ez a szakmai rész szigorúan zárt kapuk mögött zajlik.

 

A pokolból a csúcsra - ifjabb Figula Mihályt választották 2019-ben a Borászok Borászának

 

Délután viszont 14.00 és 17.00 óra között a Kóstoló Kör megnyitja kapuit azon néhány szerencsés előtt, akik időben regisztrálnak, és jegyet igényelnek az eseményre. Belépőket valóban csak korlátozott számban és érkezési sorrendben biztosítanak, ezért nem árt igyekezni!

 

Tehát, amennyiben szeretne bejutni erre az exkluzív kóstolóra, hogy koccinthasson a legjobbakkal és megkóstolhassa a legszebb magyar borokat, akkor látogasson el a boraszokborasza.hu oldalra és keresse a pontos részleteket, illetve a jegyigénylés feltételeit a Borászok Borásza Kóstoló Kör leírásában!Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!