A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

5. Nagy Tokaji Borárverés

Újabb izgalmas tételek

2017-03-13 | Vinoport


5. Nagy Tokaji Borárverés

A Tokaji Borlovagrend idén ötödik alkalommal kínálja Tokaj-Hegyalja legjobb termelőinek különleges, és teljesen egyedi borait megvásárlásra. A máshol elérhetetlen borok hordós tételekben, fél vagy egy gönci hordó mennyiségben kerülnek kalapács alá, de különleges palackválogatások is színesítik a sort.


A Tokaji Tavasz legnagyobb izgalommal várt eseménye a Tokaji Borlovagrend 5. Nagy Tokaji Borárverése 2017. április 22-én, szombaton. Az árverés helyszíne idén is Tokaj Kulturális negyede, az Orthodox templom és a Zsinagóga.  Az idei árverésen 16 termelő 20 bora vár gazdára; 9 hordós és 11 palackozott tételre licitálhatnak a világ minden részéről érkező borértők.

 

Hordós tételek:


Palackozott tételek:


A Tokaji Borlovagrend az árverésből származó bevétel egy részét a Tokaji Borvidék értékeinek növelésére kívánja fordítani. Aki vásárolt a borárverésen, nem csupán egy egyedi, magas minőségű tokaji bor birtokosa lehet, de a megvásárolt tétel árával hozzájárul az UNESCO Kulturális Világörökségi helyszínének támogatásához.


Újdonság az idei Tokaji Tavaszon az I. “Tokaj Fair”, amely a Hegyalja top termelőinek portfólió bemutatójaként egy első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal megrendezett zártkörű szakmai kóstoló és kiállítás.


A hétvégét több koncert, borvacsorák, jazz piknik és dűlőtúra teszi teljessé.


Szepsy István mesélt nekünk az árverésre benevezett tételéről. Interjúnkért kattintson IDE!Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!