A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

A Hungarikum pezsgőpincészet duplán a legeredményesebb

Megint jól szerepelt a Törley

2016-07-07 | Vinoport


A Hungarikum pezsgőpincészet duplán a legeredményesebb

A Magyar Bormustrán a Törley Pezsgőpincészet lett az idei év Legeredményesebb Pincészete, a VinAgorán pedig Laczkó Gábor nyerte 2016 Legeredményesebb Fiatal Magyar Borásza díjat.


A Hegyközségek Nemzeti Tanácsa idén 37. alkalommal rendezte meg 2016. május 24-25-én a Magyar Bormustra – XXXVII. Országos Borversenyt, amelynek sikere minden eddigit felülmúlt. Összesen 147 pincészet 467 tétele vett részt a megmérettetésben szemben a tavalyi 124 termelő 409 tételével, amely növekedés mindenképpen örömre ad okot. Az összesen 53 borbíráló hét zsűriben, két napon keresztül kóstolta a nevezett tételeket. A bíráló bizottságokban több neves belföldi szakember mellett idén külföldiek is helyet foglaltak. Ezen a rangos versenyen idén a Törley Pezsgőpincészet Kft., amely most már hivatalosan is hungarikumnak számít, 9 érmet (5 arany és 4 ezüst) szerzett és ezzel elnyerte 2016 Legeredményesebb Pincészete díját.

 

 

"A Legeredményesebb Pincészet vándordíja számunkra visszaigazolás arra, hogy szakmailag helyes, minőség orientált munkát végzünk, jó úton járunk. Büszkék vagyunk, hogy egy ilyen rangos megmérettetésen ítélték oda számunkra a Legeredményesebb Pincészet díját" - írták közleményükben.

 

Aranyérmes pezsgőik- és boraik:

Ezüstérmes pezsgőik- és boraik:

A Hungarikum pezsgőpincészet duplán a legeredményesebb

VinAgora

A Törley cégcsoport egy különdíjat és három ezüstérmet is szerzett a VinAgora Nemzetközi borversenyen. Idén a Volkswagen Haszonjárművek felajánlását, a verseny legeredményesebb fiatal magyar borászának különdíját Laczkó Gábor, a Törley Pezsgőpincészet főborásza kapta, mivel az ő kezei közül került ki a legtöbb érmes termék a VinAgora Nemzetközi borversenyen.

 

Budapesten június 10 és 13. között 17. alkalommal került megrendezésre aVinAgora, mely Magyarország egyetlen olyan borversenye, amely nemcsak széles nemzetköziséget képviselő zsűrijével, de emellett - a számtalan hazai bor társaságában - a külföldről nevezett borok jelentős arányával is kiemelkedik országunk borversenyeinek élmezőnyéből.

 

A borok nemzetközi- és magyar bírálói ez évben is a szakma legjobbjai közül kerültek ki. Összesen 19 országból több mint 500 minta érkezett, 154 érmet (2 nagyarany, 95 arany, 57 ezüst) osztottak ki.

 

Aranyérmes pezsgők- és borok:

Ezüstérmes pezsgők- és borok:

Olvassa el a Törley Pezsgőpincészettel készített interjúnkat>>


Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!