A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Érdeklődsz a borok iránt?

Gyakornokokat keres a Winelovers és a Borkollégium

2018-01-03 | Vinoport


Érdeklődsz a borok iránt?

Szereted a bort? Értesz a szervezéshez? Szívesen szereznél idén gyakorlati tapasztalatot hazánk meghatározó boros cégcsoportjánál?


Szeretnél közreműködni az ország legszínvonalasabb boros rendezvényeinek lebonyolításában? Hosszú távon is segítenéd az oktatók munkáját a hazai boros képzések egyedülálló oktatási központjának tanfolyamain? Munkádért cserébe örömmel tanulnál Magyarország vezető boriskolájában és vennél részt menő borkóstoló eseményeken?

 

Ha „igen” a válaszod, és igényes környezetben, kiszámítható feltételek mellett egy jó hangulatú, dinamikus csapatban dolgoznál, akkor Téged vár a Winelovers és a Borkollégium gyakornoki programja!

 

 

Programunk elsősorban a felsőoktatásban tanuló, vagy szabad kapacitással rendelkező, a borok iránt érdeklődőknek szól, akik tanulmányaik vagy munkájuk mellett rugalmas időbeosztásban, hosszú távon is szívesen dolgoznának velünk.

 

Ha felkeltettük az érdeklődésed, írj nekünk a gyakornok@trinety.hu e-mail címre, legkésőbb 2018. január 22. 16:00 óráig. Válaszlevelünkben részletes tájékoztatást kapsz majd a feladatokról, a lehetőségekről és a feltételekről, így eldöntheted, mely területen lenne kedved velünk dolgozni.
 
Várjuk jelentkezésed! Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!