A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Koronavírus tesztlabor létrejöttét támogatja a Hilltop

Ön is segíthet!

2020-04-09 | Vinoport


Koronavírus tesztlabor létrejöttét támogatja a Hilltop

A nemzetközi tapasztalatok azt mutatják, hogy a nagyon széleskörű, könnyen hozzáférhető tesztelés is az egyik hatékony kulcsa az új koronavírus-fertőzés terjedés megfékezéséhez. A neszmélyi Hilltop Borászat a Környén felállított gép támogatásával segíti a veszélyhelyzet gyorsabb lezárását.


Fotó: hilltop.hu

 

A Hilltop Neszmély Zrt. tulajdonosai kéréssel fordulnak az olvasókhoz: a Becton Dickinson Hungary Kft. jóvoltából Környén, a cég telephelyén üzembe állítanak egy Covid19 vírus tesztelésére alkalmas laboratóriumot. A már beérkezett berendezés bekerülési költsége kb. 10 millió Ft, a tesztek egyenként kb. 8000 Ft-ba kerülnek.

 

Annak érdekében, hogy minél nagyobb számban beindulhasson a tesztelés, azt kérik, Önök is támogassák a projektet.


A kezdeményezéshez csatlakozó tatai önkormányzat lehetőséget biztosít arra, hogy a
Takarékbank Zrt-nél vezetett Tata Város Önkormányzata 50440016-10016147 számú számlájára „Szent Borbála Kórház tesztgép” megjegyzéssel fizethessék be adományainkat a segíteni szándékozók. Az önkormányzat maga is hozzájárul a kezdeményezés költségéhez.

 

 

A mintavétel a tatai és a tatabányai kórházban történik majd, a mintákat a kórház szállítja Környére, és a Becton Dickinson Hungary Kft. ingyenesen biztosítja a helyiség használatát és az üzemeltetési tevékenységet.Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!