A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Sommelier képzés mesterfokon

Magyar Sommelier Club felhívása

2017-02-13 | Vinoport


Sommelier képzés mesterfokon

Az „ASSOCIATION DE LA SOMMELLERIE INTERNATIONALE” (A.S.I.) ebben az évben is meghirdette az „International A.S.I. Sommelier Diploma” megszerzésének lehetőségét.


A kétlépcsős vizsga célja:

 

A Sommelier szakma fejlesztése. A Sommelier-k munkája minőségének fokozása, elfogadottságának erősítése világszerte. Nemzetközi standard-ek kiépítése és megalapozása.

 

A megmérettetés, minimum 3 fő jelentkezése esetén, két szakaszban történik Budapesten!

 

Első vizsga – elmélet, melynek eredményét Olaszországban az A.S.I. vizsgabizottsága bírálja el.  Ezt követően lesz a második vizsga – gyakorlat, melynek eredményét szintén Olaszországban bírálják el.

 

 

Jelentkezési feltétel: Igazoltan a szakmában (vendéglátás, kereskedelem, borászat), sommelier munkával szerzett minimum négy éves gyakorlat. Angol vagy francia, vagy spanyol nyelv alap szintű ismerete. A vizsgán való részvétel és a diploma megszerzésének költségei:

 

Az első vizsga időpontja 2017. február 27. a második vizsga ezt követően 10 napon belül várható.

 

A sikeres vizsgázó megkapja az „International A.S.I. Sommelier Diploma” bizonyítványt, arcképes igazolványt és kitűzőt, egyben felkerül az A.S.I. nemzetközi, hivatásos sommelier-k listájára.

 

A jelentkezéseket a Magyar Sommelier Club e-mail címére várjuk: 

 

info@sommelier.hu vagy iroda@sommelieriskola.hu

 

Csatolt mellékletben kérjük elküldeni a jelentkező Önéletrajzát (angol vagy francia nyelven), személyazonosító igazolvány és lakcímkártya másolatát, szakmai, illetve legmagasabb iskolai végzettséget igazoló bizonyítvány másolatát és a munkahelyi igazolást. 

 

Jelentkezési határidő: 2017. február 23.

 

A vizsgán azok a jelentkezők vehetnek részt, akik a megadott határidőre befizetik a regisztrációs díj és a vizsgadíj összegét, azaz 200,- EUR. Fizetési határidő: 2017. február 23., helyszín 1061 Budapest, Jókai tér 7. 12.00 - 18.00 óráig.

 

Minden további információt a jelentkezéssel egy időben kapnak meg a vizsgára jelentkező sommelier-k!  Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!