A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Sorra kapják az új dátumot a legnagyobb nemzetközi borexpók

Ezúttal a franciák jelentettek be több változást

2020-11-15 | Vinoport


Sorra kapják az új dátumot a legnagyobb nemzetközi borexpók

A Wine Paris és a Vinexpo Bordeaux szervezői kijelölték az új időpontot az eseményekre – reményeik szerint ezek már a végső dátumok.


Ahogy a Covid második hullámával az európai országok folyamatosan vezetik be a korlátozó intézkedéseket, úgy reagálnak a boros események szervezői is a fejleményekre. A Wine Paris & Vinexpo Parisre eredetileg 2021 februárjában került volna sor, a napokban azonban hivatolan is bejelentették, hogy 2021. június 14. és 16. közöttre módosítják a dátumot.

 

 

Ez befolyásolja a Vinexpo Bordeaux megrendezését, mivel a szervezők szerint a Wine Paris abszolút elsőbbséget élvez, ezért az előbbit (ami normális esetben szintén júniusban zajlik) egy évvel, 2022-re tolják el. Minden bizonnyal hasonló sors vár a Vinexpo New Yorkra és a Vinexpo Hong Kongra, ezeket is két év múlva tervezik újra lebonyolítani.

 

ProWein szervezői ezzel szemben még nem léptek, a jelen állás szerint jövő március 19. és 23. között kerül sor a világ talán legjelentősebb boros seregszemléjére.Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!