A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Szavazz a kedvenc tokaji dűlőfotódra!

2023-09-11 | Vinoport


Szavazz a kedvenc tokaji dűlőfotódra!

A TOKAJGUIDE fotópályázat a célegyenesbe érkezett: elindult a közönségszavazás!


A Tokaji Terroir körül című fotópályázat augusztus 31-i lezárultával elindult a közönségszavazás a TokajGuide facebook oldalán.

Egy hónap alatt összesen kb. 90 fotó érkezett be 40 nevezőtől, a pályázók között nem csak magyarok neveztek, érkeztek képek lengyel, taiwani, de koreai fotóstól is.

 

A képek készítőinek körében az alábbi települések voltak a legnépszerűbbek: Tokaj, Tarcal, Mád, Mezőzombor, Tállya, Hercegkút, de voltak képek Sátoraljaújhelyből, Szerencsről és Sárospatakról is. Fontos szempont volt a mezőny kiértékelésénél, hogy az adott fotó megfeleljen nem csak a technikai kívánalmaknak, de a pályázat címének tükrében is értelmezhető legyen.

 

A zsűri szavazatai után a Tokajguide facebook oldalán közzétették a szűkített galériát a legjobbnak ítélt pályamunkák közül. Ebben a közös posztban az egyéni fotók alatt (!) összegyűlt lájkok fognak dönteni a közönségszavazásban, ami október 2-án este 22:00-ig tart. Fontos, hogy csakis az eredeti képposzt alatti értékek számítanak (kommentek, megosztások nem).

 

Szavazz a kedvenc tokaji dűlőfotódra!

 

A fődíjat jelentő 150 000 Ft-os fotós utalvány nyertesét a TokajGuide23 premierjén hirdetik majd ki (azaz október 3-án este).

 

A közönségszavazás várható eredményét pedig október 4-én teszik közzé a facebookon. Utóbbi különdíja egy értékes ajándékcsomag a zsűri tagjainak felajánlásával (borok, BAZ Beer, hegyaljai dűlőtérkép, tele meglepetésekkel) és persze az ötödik TokajGuide dedikált példánya!

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!