A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Szőlészek, borászok, figyelem! 6 milliárd forint keresi gazdáját!

Határidő: november 30.

2018-11-06 | Vinoport


Szőlészek, borászok, figyelem! 6 milliárd forint keresi gazdáját!

A szőlőültetvények áttelepítése és fajtaváltása mellett ez év őszétől lehetőség nyílik a meglévő szőlőültetvények támberendezéseinek megújítására is.


A rendelkezésre álló 14 milliárd forintos keretből eddig 8 milliárdot kötöttek le, 6 milliárdra tehát még lehet pályázni – hívja fel a figyelmet az agrarszektor.hu a november 6-i cikkében. A szőlőültetvények szerkezetátalakításához és átállításához a 2017/2018-2019/2020 borpiaci években igényelhető támogatásról című 1/2018. (II. 1.) FM rendelet értelmében egyéni tervet még 2018. november 30-ig lehet benyújtani, ezek elbírálására 2019. március 14-ig kerül sor.

 

 

Az egyéni kérelmeket a rendeletben meghatározott szempontok szerint pontoznak. Hogy a benyújtott tervet egyáltalán figyelembe vegyék a támogatások odaítélésénél, a maximálisan megszerezhető 40 pontból legalább 21 pontot el kell érni. A tervek elbírálásakor azok beérkezésének sorrendje nem számít. 

 

Az egyéni tervben szereplő tevékenységeket csak a terv benyújtását követően lehet megkezdeni. Amennyiben a kérelemben régi ültetvény kivágását is megjelölik, úgy az azzal összefüggő munkálatokat csak annak helyszíni szemléjét követően lehet megkezdeni.Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!