A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Világhírű vendég a huszadik egri Szőlészeti és Borászati Konferencián

Fókuszban a borászat, mint a vállalkozásfejlesztés tárgya

2019-02-07 | Vinoport


Világhírű vendég a huszadik egri Szőlészeti és Borászati Konferencián

Huszadik alkalommal kerül megrendezésre Egerben Szőlészeti és Borászati Konferencia, amely az elmúlt évtől megújult stílusban és tematikában segíti az ágazati szereplőket a leginkább foglalkoztató kérdések és problémák megismerésében és megvitatásában.


A magyar szőlő-bor ágazat jövője, a szőlészetek és borászatok fejlődési igényén túl, az oktatás és kutatás szerepvállalásának mértékétől és hatékonyságától függ – olvasható a február 13-15. között megrendezésre kerülő XX. Szőlészeti és Borászati Konferencia felhívásában. A jubileumi esemény előadásai a minőségi fejlődést szolgáló legfontosabb témák köré szerveződnek. A háromnapos rendezvényen bemutatásra kerülnek többek között az Egerben épülő Szőlő-bor Kutatás-fejlesztési Kiválósági Központ eddigi tudományos munkájának eredményei, működő nemzetközi gyakorlatok, szakértői értékelések.

 

>>> „Ez egy stratégiai csapda” – beszámoló a 2018-as egri konferenciáról.

 

Az esemény egyik csúcspontjának a „Hogyan lehet sikeres a magyar bor” című előadás ígérkezik. Ezt Caroline Gilby Master of Wine, a 2018-as Winelovers 100 – A legjobb magyar bor zsürijének elnöke jegyzi, akit tavaly a magyar Borászok Barátjának választottak. Rajta kívül meghívott Monika Bielka-Vescovi lengyel borpiaci szakértő, Dominique Valentin, a Dijon-i Szőlészeti Borászati Egyemet professzora és számos további neves hazai és külföldi szakember.

 

 

A részletes program megtalálható a konferencia honlapján, az érdeklődők a regisztrációs oldalon jelentkezhetnek résztvevőként.

 

 

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!