A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Brill gyöngyöző bor

Tarjányi Pince Brill gyöngyöző bor 2013

Véleményünk szerint

A pohárba szagolva édes tónusú gyümölcsösséget érzünk, és az illat által kialakult elképzeléseknek megfelelően halad a korty is. Itt a maradék cukor miatt létrejövő édességhez illő a krémes buborékozás, valamint a virágos-gyümölcsös aromatika. Ahhoz, hogy a kompozíció egy gyöngyöző bornak megfelelően üdítővé váljon, az élénk savérzetre szükség van. Könnyed, jól fogyasztható tétel egy nyári délutánon.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2014-02-04

 • Típus

  Félédes
 • Borvidék

  Eger
 • Alkohol %

  10.0 %
 • Palackmennyiség

  6000
 • Ár

  1200 Ft
 • Fajtaösszetétel

  100% cserszegi fűszeres

A pincészet borbemutatása

Igazi bájital, csábos illattal és a cserszegi fűszeres szőlőfajta jellegzetes aromavilágú, harmonikus ízével, melyet kiemel és felfrissít a szén-dioxid-tartalom. Kiválóan alkalmas savanykás ízvilágú desszertekhez, de báli fogadóitalként vagy akár nyáresti hűsítőként is megállja a helyét. Alacsony alkohol, sok gyümölcs jellemzi. Igazi "csajos" bor.

Érlelési információk

Tartályos feldolgozás.

Hol vásárolható meg

Dionysos Budapest, Dionysos Budaörs, VinoWonka Budapest, Colour Wine World Budapest, Szent István Borszaküzlet Budapest, Édes Érzés Budapest, Bikavér Borház Eger, Borknultúra Fót, BorMánia Borszaküzlet Dunakeszi, Vinifera Kézműves Borház Szeged, Wine Mission Kft.

Tarjányi Pince bemutatása

A Tarjányi Pince Eger egyik legújabb, és legmodernebb technológiával rendelkező kispincészete. Készítünk vörös-, és fehérborokat, illetve egyetlen magyar kispinceként - saját tervezésű technológiával készült - habzó-, és gyöngyöző borokat is. Borainkkal nem a nagy mennyiségre, hanem a minőségre törekszünk, amit bizonyít a sok fényesen csillogó érem, melyeket a 2011, 2012-es évben megrendezett borversenyeken nyertünk. A verseny eredmények büszkeséggel töltenek el bennünket, de akkor vagyunk a legboldogabbak, ha megkóstolod a borainkat, és te magad mondod el a véleményt róluk. Nagy szeretettel várunk a pincészetünkbe is, ahol kemence, a pince előtt szőlőlugas és a nagy diófa alatt a Naplemente Néző Pad vár. Jól hangzik! Nem igaz?


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!