A pincészet borbemutatása
Terméskorlátozással termelt Cabernet sauvignon. Acéltartályos erjesztést követően 14 hónapig első töltésű amerikai tölgyfa hordóban érleltük, majd 22 hónapig palackban pihentettük. Testes mély bordó színű bor, melyben a jól megválasztott szüreti időpont, a gondos feldolgozás és a hordó választás egy igazán karakteres, érett bort eredményezett. Fogyasztás 16-18 °C fokon.
Érlelési információktartályos, tölgyfahordós érlelés |
Pinceidő2018 |
Lajvér Borbirtok bemutatása
A Lajvér Borbirtok a szekszárdi lankák és a Lajvér-patak festői völgyében, egy 26 hektáros szőlőültetvényen terül el, amely egyedülálló teraszunkról páratlan panorámát nyújt. A Lajvér Borbirtok nem csak látványpincészet, hanem csúcsminőségű étterem és magas színvonalú Borhotel is, amely együttesen kínál páratlan helyszínt esküvőkre, céges rendezvényekre vagy baráti összejövetelekre. „Új minőségi kategóriát szeretnénk megteremteni a borászatban: a legnemesebb szekszárdi hagyományokat ötvözzük a legmodernebb technológiák kínálta lehetőségekkel. Tesszük mindezt szenvedéllyel és hittel, kompromisszumok nélkül, azzal a szándékkal, hogy egyre közelebb kerüljünk a tökéletes borhoz.”