A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Cabernet Sauvignon Rosé

Danubiana Cabernet Sauvignon Rosé 2013

Véleményünk szerint

A lazacszínű rozé illatát egyfelől az érett tónusú gyümölcsös jegyek építik fel, amelyeket ugyanakkor egy ánizsos, mentás vonal kísér. A kortyban a savak élénknek hatnak, és ily módon a ribizlis, epres, citrusos asszociációk, valamint a zöld fűszeres zamatok előtérbe kerülését segítik. Könnyed testen, alacsony alkoholtartalmon nyugvó, kompakt tétel.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2014-08-19

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Tolna
 • Alkohol %

  12,0 %
 • Palackmennyiség

  66000
 • Ár

  650 Ft
 • Fajtaösszetétel

  100% cabernet sauvignon

A pincészet borbemutatása

Élénk színű, friss, üde gyümölcsös illatú. Határozott szép savai az évjáratra jellemzők. 100%-ban cabernet sauvignon szőlőből készült, reduktív technológiával, hűtött erjesztéssel. Halakhoz, fehér húsokhoz, salátákhoz ajánljuk 7-8 fokra hűtve.

Érlelési információk

Reduktív feldolgozás. A tételt 2014. április 2-án palackozták.

Pinceidő

1 év

Hol vásárolható meg

ALDI Magyarország és a Danubiana bonyhádi és gyüngyösi üzleteiben.

Danubiana bemutatása

A Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft 100% német tulajdonú. 1990-ben alapították a Binderer testvérek Bt-ként és teljes jogutódlással 2011-ben alakult Kft-vé. Az alapítás célja az általuk forgalmazott magyar borok minőségének emelése. Gyöngyösön a Mátrai illetve Bükk aljai borvidék, Bonyhádon pedig a Tolnai, Szekszárdi, Pécsi, Villányi illetve a Dél-Balatoni borvidék szőlőit vásároljuk meg és dolgozzuk fel. A reduktív technológiának köszönhetően igazán friss, üde és gyümölcsös borok készülnek, melyek főként a nemzetközi piac ízlését és igényeit elégítik ki.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!