Polgár Pincészet bemutatása
Ma már 60 hektáron az ökogazdálkodás szempontjait figyelembe véve gondozzák Villány jellegzetes szőlőfajtáit, a kadarkát és a portugiesert, a hungarikum fajtákat, azaz a kékfrankost és a hárslevelűt, és a világfajtákat, mint a chardonnay, a cabernet sauvignon, és franc, a pinot noir, a merlot, és a syrah. A legjobb minőségű borok elérése érdekében fajtánként meghatározott terméskorlátozással állítják be az optimális, hektáronkénti és tőkénkénti terméshozamot, döntik el a szüret idejét, választják ki a készítési technológiát – figyelembe véve az adott évjárat sajátosságait is. Az 1200 hektoliternyi erjesztő kapacitás, és az 5000 hektoliternyi tároló kapacitás biztosítja, hogy az évente forgalomba kerülő mintegy 200.000 palack bor az érettség legoptimálisabb időpontjában kerüljön a fogyasztók poharába.