A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Comis Gyöngyözőbor - fehér

Gere Tamás és Zsolt Pincészete Comis Gyöngyözőbor - fehér 2013

Véleményünk szerint

Intenzív illatvilággal van teli a pohár; legerősebben a virágos és a fehér húsú barackos jegyeket érezzük ki belőle. A kortyban a virágok mellett már velük egyenlő mértékben kapnak helyet a fűszeres zamatok, amelyek a hozzáadott szénsavval, a könnyed testtel, a közepes mennyiségű savval és az alacsony alkohollal párosulva lendületes, élénk összképet alakítanak ki. Párhuzamos illat- és ízvilággal bíró, aromatikus bor.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2013-11-25

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Villány
 • Alkohol %

  12.0 %
 • Palackmennyiség

  3000
 • Ár

  2000 Ft
 • Fajtaösszetétel

  100% zöld veltelini

Gere Tamás és Zsolt Pincészete borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

Pincészetünk első fehér gyöngyözőbora került most palackba. Alapborként egy friss és ropogós zöld veltelinit választottunk, melynek határozott jegyei visszaköszönnek a pohárból is. Illatos, tartalmas, gyümölcsökben gazdag, amit a kellemes szénsavérzet tesz izgalmassá.

Érlelési információk

Tartályos feldolgozás.

Pinceidő

1-2 év

Hol vásárolható meg

In Vino Veritas boltjai, egyéb vinotekák, pince

Gere Tamás és Zsolt Pincészete bemutatása

Pincészetünk szőlőtermesztéssel és feldolgozással foglalkozik. Az első saját palackozású borunkat 1988-ban hoztuk forgalomba, melyek mára országosan ismerté váltak. Pincészetünk jelenleg 27 hektáron gazdálkodik. Ültetvényeink Villány, Nagyharsány és Siklós legjobb adottságú területein helyezkednek el. Az egyre növekvő mennyiség miatt 2002-ben fejlesztésekbe kezdtünk. A technológiai folyamatokat szétválasztottuk: a feldolgozás és a borok hordós érlelése Nagyharsányban történik, míg a palackozás, a palackos érlelés és a kereskedők kiszolgálása az újonnan épült villányi üzemünkben. Villányi pincénkben a hét minden napján lehetőség van vásárlásra, kóstolásra és üzemlátogatásra.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!