A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Egri Muscat Ottonel

Juhász Testvérek Pincészete Egri Muscat Ottonel 2010

Véleményünk szerint

A gyümölcstónus trópusiasan, sárgadinnyésen érett a bor illatában. A kortyban fellépő élénk savérzet már más érzést kelt, hiszen citrusos asszociációkat ébreszt bennünk, de azok közül a koncentráltabbakat, narancslekvár és kandírozott gyümölcsök formájában. Van lendülete a bornak, ezért szívesen ajánljuk az ebédhez, főleg ha még van dolgunk délután. Tálaljuk olasz cukkini salátához rengeteg friss petrezselyemmel!

  • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2011-08-01

  • Típus

    Száraz
  • Borvidék

    Eger
  • Alkohol %

    12.0 %
  • Palackmennyiség

    0
  • Ár

    nincs adat
  • Fajtaösszetétel

    100% muscat ottonel

Juhász Testvérek Pincészete borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

A szőlőtermesztés északi határain fekvő borvidékek kedvelt szőlőfajtája, amely kiválóan alkalmas friss, üde reduktív bor készítéséhez. Későn szüretelt, érett szőlőből készült nemes illatú fehérbor gazdag hosszú ízében a méz a citrus és az aszalt gyümölcsök zamatai bujálkodnak.Fogyasztását 12 fokon ajánljuk. Az optimális tárolási idő a palackozást követően 1-1,5 év.

Juhász Testvérek Pincészete bemutatása

Célunk egyedi karakterű, alacsony termésátlagú szőlőből készült minőségi borok előállítása. Az így készített borok több éves tölgyfa hordós érlelése, palackos formában való értékesítése, Nagyobb mennyiségű minőségi borok előállítása, értékesítése tovább feldolgozó (palackozók) partnerek részére.A családi vállalkozás évről évre dinamikusan fejlődik. 2002-ben pincészetünket modern feldolgozó technológiai berendezésekkel bővítettük, amelyek már EU minősítéssel rendelkeznek. 2011-ben további fejlesztéseket tervezünk.Pincészetünk klasszikus családi vállalkozás. Nagyszüleinktől örökölt szőlőültetvényeken kezdtük a gazdálkodást és az elsők között voltunk, akik saját pincészetet alapítottunk az 1990-es években.A borvidék legszebb dűlőiből leszüretelt szőlőkből kezdetben csak 30 Hl bort tudtunk készíteni. Az évről évre dinamikusan fejlődő pincészetünk jelenleg 60 hektár saját szőlőterületen gazdálkodik, és 140 hektárt integrál. Így éves szinten összesen 200 hektár területről 20.000 mázsa szőlőt dolgoz fel. A legmegfelelőbb termőhely kiválasztásával, a visszafogott terméssel és a legkorszerűbb feldolgozással boraink állandó jó minőségét garantáljuk. Munkánkat igazolja a hazai versenyeken elért aranyérmek és díjak.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!