A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Estve

Vida Családi Borbirtok Estve 2007

Véleményünk szerint

Közepes intenzitású, kellemes gyümölcsillat fogad, amikor a pohárba szagolunk, sok vidám piros bogyóval. Kerek a borkép is, érett tanninokkal, belesimuló savérzettel. A kortyban a hordós érlelés által nyert aromák a meghatározóbbak, fűszerességük jól illik a közepes súlyú szerkezethez. Toros káposztát, rozmaringos vadnyúlragut vagy bográcsos paprikás krumplit készítenénk hozzá.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2012-04-11

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Szekszárd
 • Alkohol %

  12.0 %
 • Palackmennyiség

  20000
 • Ár

  1800 Ft
 • Fajtaösszetétel

  cabernet franc
  merlot
  kékfrankos
  pinot noir

Vida Családi Borbirtok borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

Egyenes vonalú, lendületes savú, elegáns bor, ahol a rubin szín mellett érezni a cabernet franc érett melegségét, a merlot bársonyosságát, a kékfrankos gyümölcsösségét és a pinot noir vibrálását. A békés beszélgetős, nyugalmas esték megbízható borát tartja kezében.

Érlelési információk

Hat hónap tartályos, harminchárom hónap hordós és hat hónap palackos érlelés.

Pinceidő

1-2 év

Hol vásárolható meg

Veritas, Raiker, Bor és Más, Borpont vinotéka, Auchan, Cora, Tesco, Spar

Vida Családi Borbirtok bemutatása

Nem tudom miért, de gyermekkorom óta a földhöz, a terra-benedicta-hoz vonzódom, pedig a családomban senki sem volt földműves ember. Én lettem ilyenné. Egyszerűen szeretem a dűlőinket járni. Megélni és rácsodálkozni a természetre nap mint nap. Sokszor veszem észre magam, hogy egyszerűen jóleső érzés kézzel morzsolgatni a hantokat. A talaj, a növény és a nap teremtette meg az emberiség számára az élet lehetőségét. Nagyon fontos lenne, hogy erre a kincsre az ember vigyázzon. Jelenlegi birtokméretünk 20 hektár. Családi Borbirtokunk központja, a város szívéhez közel fekvő Bakta dűlőben épült fel, ahol a feldolgozó mellett egy hangulatos borkóstoló termet és teraszt is kialakítottunk a vendégeinknek.


Részletek

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!