A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Etyeki Kúria Rosé

Etyeki Kúria Borgazdaság Etyeki Kúria Rosé 2010

Véleményünk szerint

Szellőztetés után, üde, visszafogott gyümölcsillat fejlődik ki a pohárban. A bor ízvilágában átható eukaliptuszt és néhány piros bogyós gyümölcsöt érzünk, amelyekhez élénk, feszes savérzet társul. Ez a rozé legtöbb társához hasonlóan az élet egyszerű, de örömteli pillanataihoz illik. Szeleteljünk mellé szalámit, öntsünk tálkába pikánsabb tónusú olívaolajat, és vágjunk jóféle kenyeret hozzájuk. Az sem baj, ha fröccsöt készítünk belőle!

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2011-05-25

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Etyek-Buda
 • Alkohol %

  13.5 %
 • Palackmennyiség

  1400
 • Ár

  1700 Ft
 • Fajtaösszetétel

  100% cabernet franc

Etyeki Kúria Borgazdaság borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

Modern, elegáns, finom, piros bogyós gyümölcsökre emlékeztető illatú rosé bor ropogós savaival kellemes perceket szerez fogyasztójának.

Érlelési információk

Tartályos.

Hol vásárolható meg

Bortársaság

Etyeki Kúria Borgazdaság bemutatása

A Kúria alapítása, azaz 1996 óta a termőhelyet hitelesen visszaadó fajtajelleges, Etyeki karaktert magában hordozó borok készítése mellett kötelezte el magát. A könnyebben értelmezhető, reduktív technológiával készült alap borcsalád üde, ropogós boraival a mindennapi életbe szeretnénk egy csepp etyeki frissességet varázsolni, míg prémium borainkban Etyek tiszta, izgalmas íz-világát szeretnék továbbmélyíteni, amely munka folyamán a fajták karaktere, eleganciája és dűlőink szépsége, egyedisége kiemelkedő szerepet kap.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!