![](/images/borbar/939/matyas_kekfrankos2009_d0f5e54d860594e77ea5922b3dd90c8c.jpg)
A pincészet borbemutatása
Ez a bor Faluhely-dűlőben termett, válogatott kitűnő minőségű szőlőből készült. A fajta egyediséget mutat a borvidéken. Csodálatos mély rubin szín, meggyes, szedres illat és krémes ízvilág a végeredmény. Ízében és illatában vaníliás, konyakos aromák is megjelennek. A megfelelő terméskorlátozással feldolgozott kékfrankos, kifogástalan erjesztési körülmények és a jó hordó választás igazi különlegességet eredményez.
Bodri Pincészet bemutatása
Pincészetünk, a Bodri Pincészet Szekszárdon már öt generáció óta foglalkozik szőlőtermeléssel és borkészítéssel. Jelenleg 25 hektár termő szőlőterülettel rendelkezünk. 1997. óta palackozzuk borainkat, amelynek fajtái: Olaszrizling, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Kadarka, Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, és Kékfrankos. A hangulatos pincei kóstolás mellett nálunk egy 120 fős pinceétterem is rendelkezésre áll Szekszárd történelmi belvárosában, és a közelmúltban megnyitottuk Halásztanyánkat is, szintén Szekszárdon, a Mohács felé tartó főút mellett. Számunkra a teljes körű, minden fontos elemében a minőségre törekvő vendéglátás áll a középpontban.