A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Faluhely Kékfrankos Válogatás

Bodri Pincészet Faluhely Kékfrankos Válogatás 2011

Véleményünk szerint

Mély rubin szín. Illata fűszeres, bor, paprika, füst, fekete bogyós gyümölcsök. Intenzív. Jelentős savakkal bír, ehhez igazodik a tannin. Jó ivású, a kortyban a gyümölcsök mellett a bors érvényesül, hűvös karakter, ibolyás. Enyhén vegetális jegyek is megfigyelhetők benne. Arányos, érett, egyensúlyos. Jó struktúra.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2015-08-11

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Szekszárd
 • Alkohol %

  15,0 %
 • Palackmennyiség

  nincs adat
 • Ár

  2800 ft
 • Fajtaösszetétel

  100% kékfrankos

Bodri Pincészet borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

Ez a bor Faluhely-dűlőben termett, válogatott kitűnő minőségű szőlőből készült. A fajta egyediséget mutat a borvidéken. Csodálatos mély rubin szín, meggyes, szedres illat és krémes ízvilág a végeredmény. Ízében és illatában vaníliás, konyakos aromák is megjelennek. A megfelelő terméskorlátozással feldolgozott kékfrankos, kifogástalan erjesztési körülmények és a jó hordó választás igazi különlegességet eredményez.

Bodri Pincészet bemutatása

Pincészetünk, a Bodri Pincészet Szekszárdon már öt generáció óta foglalkozik szőlőtermeléssel és borkészítéssel. Jelenleg 25 hektár termő szőlőterülettel rendelkezünk. 1997. óta palackozzuk borainkat, amelynek fajtái: Olaszrizling, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Kadarka, Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, és Kékfrankos. A hangulatos pincei kóstolás mellett nálunk egy 120 fős pinceétterem is rendelkezésre áll Szekszárd történelmi belvárosában, és a közelmúltban megnyitottuk Halásztanyánkat is, szintén Szekszárdon, a Mohács felé tartó főút mellett. Számunkra a teljes körű, minden fontos elemében a minőségre törekvő vendéglátás áll a középpontban.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!