A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Fuxli

Mészáros Borház Fuxli 2013

Véleményünk szerint

Magabiztosan fellépő, egyenes, málnás, meggyes illat köszönt, amikor a pohárba szagolunk. A korty az illatnak megfelelő, hiszen a közepes savaknak köszönhetően kerek kontúrjai mellett is megőrzi dinamikáját. A legfőbb párhuzamot azonban az jelenti, hogy a kompozíció középpontjában kóstoláskor is a piros bogyós gyümölcsök állnak. Jó arányaival és lendületével hódító tétel.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2014-04-08

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Szekszárd
 • Alkohol %

  12.5 %
 • Palackmennyiség

  2500
 • Ár

  1750 Ft
 • Fajtaösszetétel

  50% kadarka
  50% kékfrankos

Mészáros Borház borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

A Mészáros Borház először készít Fuxlit. A Mészáros Fuxli 2013 50% kadarkából és 50% kékfrankosból áll. Október elején szüreteltük a kadarkát és a kékfrankost is. A Mészáros Fuxli illata határozott, benne sok gyümölcs, a málna, a cseresznyés, meggyes illatjegyek. Ízében könnyed Fuxli, szép gyümölcsös ízek, finom tanninok jellemzik. Hosszú lecsengésű, jól iható bor. A címkén a róka és a nyúl a kadarkát és a kékfrankost szimbolizálja. A kadarka és a kékfrankos jól megértik egymást; mindenki döntse el, hogy melyik a róka, illetve melyik a nyúl!

Érlelési információk

Tartályos feldolgozás és érlelés.

Hol vásárolható meg

www.selection.hu

Mészáros Borház bemutatása

Szekszárd belvárosban a Kossuth Lajos utca 26. sz. alatt található a Mészáros Borház és Pince, , ahol borbemutatókat, rendezvényeket szerveznek, és melegkonyhás igényeket is ki tudnak szolgálni előzetes bejelentkezés alapján. Ugyanitt található egy borszaküzlet, ahol megvásárolható Mészáros Pál Borház és Pince teljes termékkínálata.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!