A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Magnus Balatoni Rosé

Canter Borház Magnus Balatoni Rosé 2013

Véleményünk szerint

A bornak a rozé műfaján belül érettebb karakterűnek számító, málnára, eperre emlékeztető illata közepes intenzitással bír. Ennek megfelelően a kortyban is érezhető a kerekség, a beltartalom, még úgy is, hogy a közepes savérzet dinamikát ad a kompozíciónak, és az alkohol is az alacsony szegmensben marad. A visszafogott aromatikát előbb a piros bogyós gyümölcsök határozzák meg, majd a lecsengésben visszatérnek az érettebb jegyek.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2014-06-25

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Balatonfüred-Csopak
 • Alkohol %

  11,8 %
 • Palackmennyiség

  12000
 • Ár

  nincs adat
 • Fajtaösszetétel

  60% kékfrankos
  25% merlot
  15% cabernet sauvignon

A pincészet borbemutatása

A Canter Borház Európa egyik legmodernebb borászati műhelyeként épült fel a Balaton északi partjának festői környezetében, kivételes építészeti és borkészítési technológiával felszerelve. A megkülönböztetett figyelemmel, kis szériában készült borainak első évjáratát rejti ez az egyedileg sorszámozott, megismételhetetlen palack. A legkiválóbb területeinkről származó magas minőségű szőlők és a páratlan borászati technológia találkozása által egy minden szempontból kiemelkedő, zamatgazdag, izgalmas rozé született. Ez a vibráló, életteli rozé balatoni szőlőkből, a Balaton partján készült, 12.000 darab számozott palackban.

Érlelési információk

Tartályos feldolgozás.

Hol vásárolható meg

Hipermarketekben.

Canter Borház bemutatása

A Canter Borház Európa egyik legmodernebb borászati műhelyeként épült fel a Balaton északi partjának festői környezetében, kivételes építészeti és borkészítési technológiával felszerelve. A 2012-ben felépült borászat tervezésénél nem számított a külcsín, a különleges látványelemek felvonultatása. A tervezéstől jelen lévő borászok szemében csak egy cél lebegett, egy olyan tiszta technológiájú, átlátható pince megépülése, melyben egy a fontos: A bor.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!