A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Magnus Nagy-Somlói Juhfark

Canter Borház Magnus Nagy-Somlói Juhfark 2013

Véleményünk szerint

Színe szalmasárga. Illata telt, meleg tónusú, benne trópusi gyümölcsök, túlérett ananász és sárga virágok. A korty szintén meleg tónusú, több kesernyével, különösen a korty végén. Vérnarancs, grapefruit, kis citrushéj, vanília, fűszerek. Hosszú, tiszta, közepes testtel, lusta bor. Rusztikus karakter, enyhe, nem bántó oxidáltsággal.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2015-11-19

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Somló
 • Alkohol %

  13,5 %
 • Palackmennyiség

  12000
 • Ár

  1499 ft
 • Fajtaösszetétel

  100% juhfark

A pincészet borbemutatása

A Canter Borház Európa egyik legmodernebb borászati műhelyeként épült fel a Balaton északi partjának festői környezetében, kivételes építészeti és borkészítési technológiával felszerelve. A megkülönböztetett figyelemmel, kis szériában készült borainak első évjáratát rejti ez az egyedileg sorszámozott, megismételhetetlen palack. A juhfark a nászéjszakák bora, de emellett a hungarikum fajták egyik királya, mely telt, vastag, jellegzetes és egészen egyedülálló borélményt nyújt. Legjellegzetesebb termőhelye a Nagy-Somló mely a borrégió és az ország egyik legkisebb, titokzatos borvidéke. Legszebb területeinkről származó 2013-as évjáratú Nagy-Somlói Juhfark borunk kiemelkedő képviselője termőhelyének, mely a fajta különleges, ásványos zamataival a nehéz ételek és nagy gondolatok társa. Készült: 12.000 darab.

Érlelési információk

Palackos érlelés.

Pinceidő

1 év

Canter Borház bemutatása

A Canter Borház Európa egyik legmodernebb borászati műhelyeként épült fel a Balaton északi partjának festői környezetében, kivételes építészeti és borkészítési technológiával felszerelve. A 2012-ben felépült borászat tervezésénél nem számított a külcsín, a különleges látványelemek felvonultatása. A tervezéstől jelen lévő borászok szemében csak egy cél lebegett, egy olyan tiszta technológiájú, átlátható pince megépülése, melyben egy a fontos: A bor.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!