A pincészet borbemutatása
A Rétföld dűlő terméséből készült ez a félédes bor, amelyet tartályban erjesztettek és érleltek. A bor a szőlőfajtára jellemző, gazdag, virágos-gyümölcsös ízeket mutatja be. Könnyed, a maradék cukortól kerek, aromáktól dús bor.
Érlelési információkTartályos erjesztés és érlelés. |
Pinceidő1 év |
Hol vásárolható meg
Bor és Más
Benedek Pince bemutatása
A pincészet családi vállalkozás pillérein nyugszik. A szülők, és a nagyszülők mindkét ágon foglalkoztak szőlőtermesztéssel, borkészítéssel. Édesapám 1990-ben komoly fejlesztésekbe kezdett, nagyobb hangsúlyt fektetve a minőségi borra. Ez maga után vonta a területfejlesztési és technológiai beruházásokat. A tökéletesítés a mai napig is folyik, hiszen a világszerte lendületesen fejlődő borászat mindig hoz újabb és újabb ötleteket technológiákat! Ez a feladat úgy érzem rám hárul, mert az egyetemi évek alatt szerzett tudást a gyakorlattal ötvözve kell minél jobb, tökéletesebb terméket a fogyasztó asztalára varázsolni.