A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Merlot Rosé

Iváncsics Pincészet Merlot Rosé 2010

Véleményünk szerint

Egy fűszeres, csalános, csipkebogyós felütés után, málnás, epres, szedres illatjegyekkel hozza a rozéktól elvártakat, ez utóbbi gyümölcsös karakter hamarosan teljesen uralma alá hajtja az illatot. A kortyban először a kedves savak tűnnek fel, amelyekhez itt is egy finoman érett gyümölcsvonal párosul. A karcsú felépítés, játékos, zsenge aromák élettelivé teszik a bort. Ideális tavaszköszöntő, berántja a húsvétot!

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2011-01-31

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Sopron
 • Alkohol %

  12.0 %
 • Palackmennyiség

  3000
 • Ár

  1200 Ft
 • Fajtaösszetétel

  100% merlot

A pincészet borbemutatása

Halvány lazacszín, illatában erdei szamóca és málna. Szájban meggy és málna öltözteti fel a szép savgerincet. Laza, könnyű a közepesnél hosszabb lecsengés. A kevés maradék cukor elegánssá teszi az utóízt. A soproni borvidék termelői kizárólag kékfrankosból készítenek rozé bort. Ezzel a pince fennállása óta készített maradék cukrot is tartalmazó nedűvel a lágyabb és gyümölcsös ízeket kereső hölgyvásárlóinknak kedveskedünk.

Érlelési információk

Tartályos.

Pinceidő

1 év

Hol vásárolható meg

Iváncsics Pince, Na-túra Vinotéka, Soproni Kékfrankos Kft, Wine & Feeling

Iváncsics Pincészet bemutatása

Pincészetünk a jellegzetes kis családi gazdaságok egyike a soproni borvidéken. Az öt hektárnyi szőlőt családunk telepítette és műveli. Kizárólag saját szőlőből készítjük borainkat. A szőlőtermesztés és feldolgozás során nagy gondot fordítunk a környezetkímélő technológiákra, a kíméletes szőlőfeldolgozásra. Boraink kiváló minőségét mutatják a nemzetközi,, országos és regionális borversenyeken elért sikerek. Borainkat szeretettel kínáljuk Önnek termelői pincénkben.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!