A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Rosé

Kovács Nimród Winery Rosé 2013

Véleményünk szerint

A mélyebb rózsaszín árnyalatot magára öltő rozé illatában gazdagon, kifejezően jelennek meg az eperre, málnára emlékeztető asszociációk. Kóstoláskor úgy érezzük, hogy a kortyban is teret nyerő érett gyümölcsösség és néhány gramm maradék cukor egy kerek bort hoz létre, amely szárazsága mellett is édes hangulattal bír. Felépítése is megfelel ennek a koncepciónak, a műfaján belül a tartalmasabb, gyümölcsösebb iskolához sorolható ez a tétel, lágyabb tónusú savakkal.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2014-08-06

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Eger
 • Alkohol %

  13,0 %
 • Palackmennyiség

  25000
 • Ár

  1490 Ft
 • Fajtaösszetétel

  100% kékfrankos

Érlelési információk

Bogyózás-zúzás után azonnal préselve, mustülepítést követően alacsony hőfokon erjesztve. Tartályos feldolgozás és érlelés. 2014. február 3-án palackozták.

Hol vásárolható meg

Monarchia Borkereskedés, www.monarchiaborok.hu, Tesco

Kovács Nimród Winery bemutatása

Kovács Nimród tudja: a bor bizalmi termék és hisz abban, hogy a tudatos építkezés, a célirányosan felépített igényesség, a szakértelem meghozza a sikert a tulajdonos és a borfogyasztók örömére. Csúcsminőségű, ár- érték arányban korrekt borokat csak nagyon jó minőségű, a helyi terroir-t kedvelő és megfelelő dűlőkben lévő szőlőkből, hozzáértő szőlész szaktudással lehet készíteni. A borválasztékban a korábbi márkatermékek új generációja közül az NJK 2007 mellett kiemelkedő a Chardonnay Battonage 2012, a Pinot Noir 2009, a Superior Bikavér 2009, és a Rhapsody 2011. Erre az „ötös fogat”-ra, valamint, a Syrah 2011-re, és nemrégiben telepített furmint szőlőfajtára építik a borászat jövőjét.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!