A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Soproni Merlot

Iváncsics Pincészet Soproni Merlot 2009

Véleményünk szerint

A határozott fellépésű illatot főként fűszeres és pörkölési jegyek töltik ki, a háttérből érezhető édes tónus ugyanakkor a gyümölcsök jelenlétére utal. A kortyban a savak adta lendület összedolgozik az aromatikával, nagyot lökve a fekete cseresznyés, meggyes, szilvás ízek erején. A tannin még kissé tapad az ínyre, a lecsengésben a fűszeres zamatok enyhe kakaóporos kesernyésséggel egészülnek ki. Jó szerkezeti arányokkal bíró, élénk, tartalmas bor.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2013-06-13

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Sopron
 • Alkohol %

  13.5 %
 • Palackmennyiség

  3000
 • Ár

  2050-2500 Ft
 • Fajtaösszetétel

  100% merlot

A pincészet borbemutatása

Szép intenzív rubinszín. Tiszta illata elegáns, benne meggy, málna és finom fűszeresség. Bársonyos bor az ízekben is sok gyümölccsel meggy, szeder. Finom tanninok, gyümölcsösség és alkohol melegség-édesség, ami íz világát kíséri.

Érlelési információk

Két évig tartó tölgyfahordós érlelés.

Pinceidő

2-3 év

Hol vásárolható meg

Iváncsics Pince, Soproni kékfrankos KFT. , Natura vinotéka

Iváncsics Pincészet bemutatása

Pincészetünk a jellegzetes kis családi gazdaságok egyike a soproni borvidéken. Az öt hektárnyi szőlőt családunk telepítette és műveli. Kizárólag saját szőlőből készítjük borainkat. A szőlőtermesztés és feldolgozás során nagy gondot fordítunk a környezetkímélő technológiákra, a kíméletes szőlőfeldolgozásra. Boraink kiváló minőségét mutatják a nemzetközi,, országos és regionális borversenyeken elért sikerek. Borainkat szeretettel kínáljuk Önnek termelői pincénkben.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!