A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Törley Cserszegi Fűszeres

Törley Pezsgőpincészet Törley Cserszegi Fűszeres 2013

Véleményünk szerint

A szalmasárga színű bor illata legalább olyan erővel vonultatja fel a sárga húsú gyümölcsöket, mint a virágokat. A korty alapjairól könnyed test és alacsony alkoholtartalom gondoskodik, a savak mennyisége közepes. Az ízvilágban a dinamikus felépítés miatt visszafogottabban hatnak a parfümös jegyek, inkább a fűszeres és a citrusos asszociációk állnak a középpontban, és ezek a zamatok csak fokozzák a bor üdítő faktorát.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2015-03-24

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Etyek-Buda
 • Alkohol %

  11,5 %
 • Palackmennyiség

  65000
 • Ár

  799-999 Ft
 • Fajtaösszetétel

  100% cserszegi fűszeres

Törley Pezsgőpincészet borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

A Törley Pezsgőpincészet 2013-ban merész lépésre szánta el magát, és a széles pezsgőkínálata mellett létrehozta a Törley borcsaládot, melynek elegáns tagja ez a cserszegi fűszeres. Pincemestereink Törley József minőség iránti elhivatottságát követve, nagy gondossággal készítették ezt a páratlan illat- és ízvilágot hordozó italt. A fajtajelleges illatú, muskotályos jegyeket hordozó fűszeres zamatú, könnyed, reduktív fehérbor méltó tagja a már korábban a fogyasztóknak bemutatott friss, üde kínálatnak. Pikáns szárnyasételekkel és a távol-keleti konyha fűszeres ízeivel jól harmonizál.

Érlelési információk

Reduktív borkészítés. A tételt 2014 márciusában palackozták.

Pinceidő

1 év

Hol vásárolható meg

Kiskereskedelem, nagykereskedelem, étterem, Tesco, Auchan, Metro, CBA.

Törley Pezsgőpincészet bemutatása

A Törley Pezsgőpincészet 1882 óta folyamatosan a magyar pezsgőpiac meghatározó résztvevője. Egyedülálló módon három féle technológiával évente 21 millió palack pezsgőt állít elő. A piacvezető magyar pozíciója mellett, számos európai országban meghatározó szereplője a piacnak. Magyar és nemzetközi versenyeken termékeivel eredményesen szerepel. Jelmondata az alapító Törley József nyomán: „Tökéletlen portékát nem akarok adni a renomé miatt!”


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!