A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Hungaria Pinot Blanc Brut Jubileum Edition

Törley Pezsgőpincészet Hungaria Pinot Blanc Brut Jubileum Edition

Véleményünk szerint

A pezsgő alapbor reduktív technológiával készült, a pezsgő a méthode transvasée palackos erjesztésű és érlelésű technológiával, 18 hónapos érleléssel. Ez a tétel abszolút mérföldkő a pincészet életében, hiszen tizedik, limitált kiadású pezsgőjüknek egy igazi különlegességet választottak: friss gyümölcsösség, érett ízek, simogató krémesség 100% pinot blanc-ból.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2018-06-05

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Etyek-Buda
 • Alkohol %

  12 %
 • Palackmennyiség

  12000
 • Ár

  2200-2400 Ft
 • Fajtaösszetétel

  100% pinot blanc

Törley Pezsgőpincészet borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

Ebben az 1955-ben alapított budafoki pezsgőpincészetben csak klasszikus, palackban erjesztett és érlelt kiemelkedő minőségű pezsgő készül. A klasszikus pezsgők kínálatában ez garantálja a Hungaria Pezsgőpincészet piacvezető szerepét, melynek pezsgői egy exkluzív világot jelenítenek meg. Az ínyencek és a szakemberek által kedvelt fehér száraz pezsgők között a Hungaria Pezsgőpincészet az Extra Dry és a Grande Cuvée Brut fajtáival képviselteti magát. A Hungaria pezsgők élvezetének teljességét adja a tökéletes minőség és az egyéniséghez illő csomagolás.

Törley Pezsgőpincészet bemutatása

A Törley Pezsgőpincészet 1882 óta folyamatosan a magyar pezsgőpiac meghatározó résztvevője. Egyedülálló módon három féle technológiával évente 21 millió palack pezsgőt állít elő. A piacvezető magyar pozíciója mellett, számos európai országban meghatározó szereplője a piacnak. Magyar és nemzetközi versenyeken termékeivel eredményesen szerepel. Jelmondata az alapító Törley József nyomán: „Tökéletlen portékát nem akarok adni a renomé miatt!”


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!