A pincészet borbemutatása
Tiszta, citrusos, gyümölcsös, jellegzetes sós-agyagos ásványossága, speciális hűvös borókafenyős díszítése. Közepesen telt, arányos korty.
Érlelési információkA tölgyfa hordós érlelés hat hónapig tartott, majd három év palackos érlelés következett. |
PinceidőMár fogyasztható. |
Hol vásárolható meg
Csalogány 26, Manna, Sárga Borház, Kézműves Borok Háza, Borfalu
Az Nektár bemutatása
A Tokaji borvidék északi részén gazdálkodom Sárospatak környékén a Vióka és a Kácsárd dűlőben. Célom, hogy ezeket a borkedvelők által kevéssé ismert területeken be tudjam mutatni dűlőink szépségét és egyediségét. A szőlőt magam metszem, válogatom, radikális terméskorlátozással művelem. A kézzel szüretelt fürtöket hagyományos Kossuth présen préselem, saját élesztőkkel 220 és 300 literes zempléni tölgyből készült hordókban erjesztem és érlelem.