A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Szerző
/
Farkas Krisztián
Borok és buborékok: a 3 legjobb nyárvégi koktél
Farkas Krisztián |
2015-08-28 11:58:00
A modern bárkultúra többek között arról szól, hogy a lehető legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával és a lehető legnagyobb kreativitással készüljenek el az egyes koktélok. Éppen ezért egyáltalán nem számít szentségtörésnek, ha a kevert italok megalkotásához egy-egy felsőkategóriás bort, champagne-t vagy hosszabb ideig érlelt konyakot használnak fel. Klasszikus koktélok borral, borpárlattal és buborékokkal.
1
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás