A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
étel és borpárosítás
Ahogyan még nem próbáltuk...
Étel- és aszú párosítások
Tokaj szőlővesszeiről olyan nektár csepeg, amely a világ más helyein nem fordul elő vagy csak nagyon kis mennyiségben. Azonban azok sem hasonlíthatók hazánk észak-keleti borvidékének klímája, talaja és a szőlőszemeken megjelenő botritisz által készült máslások, fordítások, szamorodnik, aszúk és eszenciák édes világához. Amennyi évjárat, annyi finomság születik Tokajban, bár vannak olyan évek, amikre visszatekintve és egyet-egyet kortyolva poharunkból, megállapíthatjuk, ez az év különösen sok szépséget tartogatott a borkedvelőknek. És ha ezekhez még különleges étel is társul szegődik, az élmény egy életre bevésődik.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás