A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
étel-borpárosítás
Étel-borpárosítás
Hogyan állítsunk össze egy borsort?
Testesség mindenekelőtt
Vannak olyan dolgok, amiket alapszabályként emlegetnek. Például a száraztól haladjunk az édesebb, a fiatalabbtól az öregebb, a könnyedebb fajtáktól a testesebbek felé. Tartsuk be a fehér, rosé, vörös sorrendet. Az illatos fajták kerüljenek előre, pezsgőt aperitifként fogyasszunk vagy a menü sor végén…
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás