A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
ökogazdaság
Kolbász és bor
Régi páros már
Ahogy az ősz végéhez közeledünk, és lassan téliesre fordul az idő, ösztönösen keressük a tartalmasabb, gazdagabb, talán kimondhatjuk: zsírosabb ételeket. Legyen szó katonázgatásról, rántottáról, rakott krumpliról, bablevesről, a kolbász régóta fontos alapanyag konyháinkban. A téma kapcsán ma előbb Rendek Olgával beszélünk arról, mi a titka az ő mangalicakolbászának, majd borokat ajánlunk kolbászos ételekhez.
Miért fogyasszunk bio ételeket?
Amiért a bioélelmiszereket szeretjük
Amellett, hogy a bioélelmiszerek minősége állandó kontroll alatt áll, vagyis megbízhatunk abban a termékben és szolgáltatójában, amit hazaviszünk, egészségünkre is odafigyelünk vele, támogatjuk a felnövekvő új generációk egészségét, és közvetlenül elősegítjük azon hazai gazdálkodók megélhetését, akik éjjel és nappal azon fáradoznak, hogy termékeikkel bizonyítsák: tartósítószerek, hormonok, édesítőszerek és egyéb adalékanyagok nélkül is finom ételek kerülhetnek a tányérunkra. Ráadásul ezek hozzájárulnak ahhoz, hogy kevesebb rákos megbetegedés, szív- és érrendszeri baj üsse fel fejét a fogyasztónál.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás