A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
ökológiai művelésmód
Leülni a diófa alá
Szászi Endrét kérdeztük 1. rész
Tulajdonképpen már a madaras címkék is sugallnak egy hangulatot. Ha azonban eljutunk Szászi Endre Szent György-hegyi pincéjébe, a borkedvelők körében oly sokszor vágyva emlegetett idilli hangulatot élhetjük át. Diófa, szőlő, Balaton, és persze egy pohár fehérbor az asztalon. Addig azonban, míg mindaz, amit magunk körül látunk, felépült, hosszú és kitartóan felépített út vezetett. Szászi Endrét először arról kérdeztük, miért itt létesített pincét.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás