A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
a főzés öröme
Dzsesszrögtönzések inspirálják a séfet
Charlie Trotter: A főzés öröme
A főzés öröme a címe annak az Alexandra által kiadott szakácskönyvnek, amely a dzsesszzenészek gyakori rögtönzései által inspirálva a spontán főzés adta felszabadultságot igyekszik hirdetni. A kötet azért is különleges, mert az alapját adó televíziós főzőműsor is ennek szellemében készült: a megszokott, grammra kiszámított, sokszor előzetesen elkészített részfeladatok helyett ebben az esetben csak nagy vonalakban állt össze a séf fejében a fogások koncepciója, így a végleges receptet is csak az epizód leforgatása után tudták feljegyezni.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás