A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
badacsonyi pincegazdaság
A pitypang a könnyedséget szimbolizálja
Istvándi Tamás válaszolt
Miután hétfői és keddi cikkünkben Gelencsér Gergő borász segítségével részletesen végigkövettük, hogy hogyan alakult újjá a Canter Borház, ma a pincészet különböző borcsaládokból álló portfólióját ismerjük meg Istvándi Tamás, a pincészet értékesítési vezetőjének segítségével.
A gyümölcsaromák megőrzésére törekszünk
Gelencsér Gergőt kérdeztük 2. rész
Tegnap megkezdett interjúnkban Gelencsér Gergővel, a Canter Borház borászával beszélgettünk arról, hogy hogyan alakították át ezt a 110 hektárnyi szőlőt művelő pincészetet. Az általános tendenciákon túl főként a Balaton több borvidékén megtalálható szőlőterületeket elemeztük olyan szempontból, hogy az egyes régiókból származó alapanyag milyen bortípushoz illik leginkább. Ma a feldolgozó kialakításáról kérdezzük Gergőt.
Körbeszüreteljük a Balatont
Gelencsér Gergőt kérdeztük 1. rész
Bár a Canter Borház neve elsőre valószínűleg keveseknek cseng ismerősen, boraik kínálatával sok helyen találkozhatunk, hiszen az összes hipermarketben jelen vannak különböző márkáik. A Canter Borház a gyakorlatban az újjászerveződő Badacsonyi Pincegazdaságból épült ki, amelynek átalakítását két fiatal, Gelencsér Gergő és Istvándi Tamás irányította. Interjúnk első részében Gergővel beszélgettünk, főként a borászathoz tartozó szőlőterületekről.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás