A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
blauburger
Egri bikavért a marhapörkölt mellé!
Rácz Kinga nyilatkozott
Az idei már a tizenhatodik volt az Egri Bikavér Ünnepek sorában. Eger legnagyobb boros megmozdulásán a helyi gazdák évről évre bikavéreiket mutatják be, amelyekhez a helyi éttermek méltó ételkísérettel szolgálnak. Az esemény alkalmából összeült az Egri Bikavér Legátus, hogy vakkóstolással válassza ki a mezőny legjobb bikavérét, valamint a legjobb étel és bor párosát. A megmérettetés kapcsán Rácz Kingát kerestük meg abból az alkalomból, hogy mindkét kategóriában az Egri Korona Borház végzett az első helyen.
Minden az időzítés kérdése
Dúzsi Tamást újboraikról kérdeztük 1. rész
Dúzsi Tamást nem csak a borvidékre jellemző zamatos vörösborairól ismeri a fogyasztó, a stílus barátai nagyra értékelik azt is, amit a rozék tekintetében letett az asztalra. Bár nem távolodunk el tőlük messzire, most mégsem kizárólag ezekről esik majd szó, hanem a naptárilag épp aktuális kérdésről: az újborokról. A szekszárdi borász ugyanis ebből háromfélét is készít. Első kérdésünk rögtön az volt, hogy vajon egy borász számára nem az újborok és a többi könnyed, reduktív tétel elkészítése a legegyszerűbb dolog a világon?
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás