A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
bordivat
Rozé továbbra is
Rövid borhírek
A rozék egyik titka, hogy viszonylag sokféle ételhez illeszthetők. Fehér és vörös borok közötti átmenetként ugyanúgy jól passzolnak az olyan komolyabb halakhoz, mint a lazac vagy a tonhal, ahogy egy könnyebb sertésfogással is gyümölcsözően működnek együtt. Remekül párosíthatók salátákhoz, levelekhez, paradicsom alapú szószokhoz, mediterrán zöldségfogásokhoz. Komolyabb tételeik fűszeresebb ételekhez, enyhébb curry-khez, nem teljesen száraz változataik pedig az édes-savanyú ízhatású ázsiai fogásokhoz is megfelelnek.
Beaujolais
A franciák primeur-nek vagy nouveau-nak, az olaszok novello-nak, a sógorok pedig Heurige-nek hívják a frissen elkészült, szinte éppen csak, hogy kierjedt, egy kissé még makrancos bort.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás