A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
bortárolás
Valóra vált a borgyűjtő rémálma, egy vagyont bukott
Pereli a klímás céget
Egy valóra vált rémálom: 200 ezer angol fontot, azaz majdnem 83 millió forintnyi összeget bukott egy ausztrál orvos. Állítása szerint a kárért éppen az a cég felel, amellyel a borok védelme érdekében kötött szerződést.
Bortárolás
Borismeretek
Ha a borokat nem megfelelően tároljuk, akkor a bor öregedése sokkal gyorsabban bekövetkezhet, mint optimális körülmények között. Épp ezért különösen azoknak, akik nagyobb mennyiségű bort tartanak otthon, mint amit néhány hónapon belül elfogyasztanak, érdemes figyelembe venni az alábbi összefüggéseket.
Tíz tipp az otthoni bortároláshoz
Fejlődő palackok
A borok érlelése a pincében kezdődik, ahol a leggyorsabban piacra kerülő újborok kivételével szinte minden tétel pihen legalább néhány hónapot - akár tartályban, akár hordóban - a palackozás előtt, majd ideális esetben a palackozás után is. Ez azonban nem jelenti azt, hogy minden bor fogyasztásra kész állapotban kerül piacra, sőt a legtöbb komoly fehér- és vörösbor profitál abból, ha otthon még hosszabb-rövidebb ideig megfelelő körülmények között őrizgetjük. Vegyünk most sorra tíz tudnivalót ezzel kapcsolatban!
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás