A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
bricco boschis
Nem akarnak divatosak lenni
Cavallottóéknál jártunk 2. rész
Olaszország egyik legnagyobb presztízzsel bíró borvidékén a Cavallotto Pincészet jelentőségét részben az adja, hogy több újdonság kapcsán is elsők voltak vagy az elsők között szerepeltek a borvidéken. Innovatív hozzáállásukat a mai napig nem nélkülözik, ez kiderül most az erjesztés és a szőlőben való kíméletes munka kapcsán. Mindezek ellenére a borászat Barolóban mégis a hagyományos iskolához tartozik. Az, hogy hogyan fér meg egymás mellett e két állítás, cikkünk mai részéből kiderül.
Dűlőmonopólium Barolóban
Cavallottóéknál játunk 1. rész
Szerencsésnek érzem magam, hogy tanúja lehetek annak, ahogy a hazai borkultúra átalakul, fejlődik. Ugyanakkor újra és újra megdöbbent az, hogy a világ hosszú ideje, szinte folyamatosan biztos lábon álló borvidékein mennyire más léptékek szerint élnek, gondolkodnak, mint nálunk. Bizonyos kérdések már régóta magától értetődőek, ugyankor számunkra egyelőre kisebb jelentőségűnek tűnő feladatok, például egy bogyózó kiválasztása óriási jelentőségre tehet szert. És mindennek oka legfőképp az, hogy a napi munkát immár az negyedik generáció végzi.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás