A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
chips
Tíz tudnivaló a tölgyfahordóról
Tudj meg többet a borok bölcsőjéről!
A borok erjesztését és érlelését régóta végzik tölgyfahordóban, sőt volt olyan időszak a történelem folyamán, amikor a szállítást is ebben oldották meg. Ezen a régi módszeren túl persze léteznek más megoldások is a borkészítésre, elég csak az acélból, betonból vagy műanyagból készített tartályokra gondolnunk. A tölgyfahordó ezek térnyerése ellenére máig megőrizte fontosságát, különösen a prémium szektorban. Most tíz információt gyűjtöttünk össze a borkészítés fontos eszközéről.
Rioja kitart a hordó mellett
Jókor meghozott döntések
Rioja – a sherryt előállító Jerez vidéke mellett - a leghíresebb spanyol borok hazája. A fő szőlőfajta itt a tempranillo, amelyből legtöbbször nagytestű, komoly, hosszú fahordós érlelésnek alávetett vörösborokat készítenek. Persze az ország zászlós borvidékeként ide koncentrálódik a legtöbb figyelem, pénz és esemény is.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás