A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
csokoládéminőség
Csokoládékultúrát teremtett
Szántó Tibort kérdeztük 1. rész
Talán csak a december eleji és a húsvéti időszakban kerül olyan gyakran szóba a csokoládé, mint február közepén. Szerencsére ezek a mostani hetek kevésbé terheltek az igen alacsony beltartalmi értékekkel bíró csokoládéfiguráktól – hiszen a szíveket nem lehet nyúl vagy Mikulás formájúra csomagolni –, mégis érdemes elidőzni a gondolaton: mitől lesz igazán különleges egy tábla csokoládé vagy egy bonbon? A kérdés kapcsán egy hazai kulcsfigurához, Szántó Tiborhoz fordultunk, akivel áttekintettük, hogy hogyan lett belőle csokoládékészítő, és milyen elveknek megfelelően végzi napi munkáját.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás